Monday, September 5, 2011

Mihklikuu 7. päev

Lauluringi lapsed on suve jooksul tublisti kasvanud nii pikkuselt kui tarkuselt. Kose lasteaiast tulime pastoraati nagu eeskujulik kaheksalapseline pere. Jutustada oli küll palju. Sellest mida keegi suvel oli teinud või näinud ja mis kellelgi südame peale 3 kuu jooksul oli kogunenud.

Siin ootasid meid veel kaks Uuemõisa lasteaia poissi, mingil hetkel lisandus Janete ja tunni lõpus ilmus välja Janar. Hakkasime õppima kaht meie jaoks päris uut laulu. Üllatusena selgus, et keerulisem (imeilus sügise saabumise) laul on laste jaoks lihtsam ja suurtele lihtsana paistnud Aafrika lauluke on laste jaoks ütlemata keeruline. Aga sellest hoolimata oli tore vanade heade sõpradega jälle kokku saada!Piiblilugudega läksime tagasi Vanasse Testamenti ja jõudsime Deboora juurde (Km 4). See kange naine meeldis nii poistele kui tüdrukutele. Jõudsime üheskoos järeldusele, et tuleb olla julge isegi siis, kui olukorrad me ümber tunduvad teinekord väga keerulised või hirmsad.
Viimaks said lapsed, keda vanemad tagant ei kiirustanud ka pisut mängida.

Kangema iseloomuga tüdrukud panid tööpäevast väsinud isade kannatlikkuse proovile võttes mängimiseks veel õige pisut aega.Nüüdsest koguneme taas iga kolmapäv kell 17.00 Kose pastoraadis

No comments:

Post a Comment