Thursday, March 10, 2011

Talv 2010

Lauluringile hakkas kooskäimine meeldima. Alates 2010 aasta jaanuarist oleme kogunenud kord nädalas argipäeva õhtuti Kose pastoraadis. Kokku saades me mitte ainult ei laula, vaid Mare jutustab iga kord mõne piibliloo ja peamine, mis lastele rõõmu toob, on ikkagi võimalus üheskoos mängida. Auväärne kirikumõis võib vaid imestada kui suurt mürglit need kaasaja lapsed teha oskavad.


Märtsis võtsime ette esimese ühise väljasõidu ja läksime Tartu linna kaema. Osalesime Tartu Jaani kiriku jumalateenistusel, kus lapsed laulsid (ja andsid oma kohalolust kirikus kuulda ka sel ajal kui nad pidanuks vaikselt olema). Kohalik kirikuõpetaja ütles, et kui mõni vahel arvab, et kirikus on kõik liiga tõsised ja tasased, pidanuks ta sel päeval Jaani kirikusse sattuma, sest nüüd tõid Kose lapsed vanasse ja väärikasse kirikusse koormatäie rõõmu.

Pärast käisime Tartu Mänguasjamuuseumis ja päevale pani punkti teatrikülastus. Vaatasime Vanemuise etendust "Ninasarvik Otto". Meeldejäävad olid Janari hõiked rõdult lavale näitlejate teksti sekka. Vaheajal oli meile valmis pandud laud teatri kohvikus.








No comments:

Post a Comment